Webshop gesloten

Wij verwachten de webshop weer te openen begin november 2024.
Ruime voorraad Gratis parkeren Groot assortiment Online bestellen t/m 27 december Bestellen vanaf € 25,--

Over ons

Welkom in de Webshop van GroenRijk 't Haantje. Al 25 jaar uw vuurwerkspecialist! (sinds 1998!)
Wij zijn EXCLUSIEF dealer van Zena vuurwerk en Yakuza, professioneel vuurwerk voor de consument. Bij elke bestelling ontvangt u een gratis vuurwerkbril en aansteeklont.

GroenRijk 't Haantje vuurwerk

In 1998 zijn wij begonnen met het verkopen van consumenten vuurwerk. Wij verkochten het vuurwerk vanuit een zeecontainer op ons parkeerterrein met een vergunning voor maximaal 500 kilo consumenten vuurwerk. 
Al snel bleek dat we aan een 500 kilo vergunning,  ondanks 3 keer per dag leveren lang niet voldoende hadden. 
Na 4 jaar verkoop hebben wij een vuurwerkbunker gebouwd die voor die periode voldeed aan de eisen. Dit gaf ons ook de ruimte om onze vergunning te vergroten in 2002 naar 1000 kilogram consumenten vuurwerk. 
Deze uitbreiding was voor ons fijn werken maar bleek, na een explosieve groei van het aantal klanten binnen 2 jaar al weer veel te weinig te zijn. In het jaar 2004 hebben wij nieuwe bunkers laten plaatsen die helemaal ingericht werden conform de eisen van destijds. Door deze aanpassing hebben wij een vergunning gekregen van 10.000 kilo consumenten vuurwerk. (9.999kg om precies te zijn) In 2015 begonnen wij met de nieuwbouw van ons huidige tuincentrum en uiteraard moest er ook een nieuwe opslag komen. We hebben de bunkers in 2015 ook al in gebruik kunnen nemen terwijl de bouw van het nieuwe tuincentrum nog bezig was. De opslagbunkers van toen moesten wijken voor het nieuwe parkeerterrein. De oude bufferbunker staat nog in de verkoopruimte op het buitenterrein en doet dienst als berging. Bij de nieuwbouw hebben wij altijd de nieuwe opslag in de bouwtekeningen gehad. Wat een hele grote wens was, was de opslag inpandig. Nou dat is gelukt! U bent er vast al een keer voorbij gelopen zonder dat u het door had. Inmiddels gaan we alweer het negende seizoen in met onze nieuwe opslag en voldoet deze aan de nieuwste eisen. Tot op heden werken wij nog steeds met deze capaciteit en kunnen wij hiermee uitkomen door ons voorraad beleid en meerdere leveringen per dag.

Inmiddels werken wij al jaren lang met een vast team van eigen medewerkers die zo wel in de periode voor als op de verkoopdagen zelf volledig voor u klaar staan.

  • Ruime voorraad
  • Gratis parkeren
  • Groot assortiment
  • Online bestellen t/m 27 december
  • Bestellen vanaf € 25,--