Ruime voorraad Gratis parkeren Groot assortiment Online bestellen t/m 31 december Bestellen vanaf € 25,--

Voorverkoop

VOORVERKOOP 2021

Profiteer van kortingen in de voorverkoop van 2021! Naast de kortingen geven wij bij iedere bestelling een gratis aansteeklont en vuurwerkbril weg. Een bijkomend voordeel is dat je gegarandeerd bent van vuurwerk want tijdens de verkoopdagen geldt er OP=OP. Kortom reden genoeg om in de voorverkoop te bestellen toch? Om drukte te vermijden is het handig te bestellen in de voorverkoop. Jouw producten worden gereserveerd en je hoeft dus niet in de winkel je producten nog uit te zoeken. Voor je het weet sta je buiten met je vuurwerk! 

Wij hebben uiteraard een behoorlijke voorraad Katan, Zena, Red Wire, Funke en eigen merk Haantje vuurwerk, maar het kan natuurlijk zijn dat net dat ene artikel uitverkocht is als je in de vuurwerkwinkel komt tijdens de verkoopdagen. Kortom bestel snel in de voorverkoop via onze webshop!

SPELREGELS TIJDENS DE VOORVERKOOP / PRE-ORDER

Het vuurwerk kan enkel worden afgehaald door personen vanaf 16 jaar 

Categorie 1 vuurwerk mag opgehaald worden door kinderen vanaf 12 jaar

De voorverkoop bestelling kan alleen worden afgehaald op de afgesproken datum en bijbehorende tijd

In de voorverkoop is een bestelwaarde van minimaal 25,- euro van toepassing

Bestel tijdig om telleurstelling te voorkomen

VUURWERKWINKEL BEZOEKEN AFHALEN VOORVERKOOP 2021

Op locatie vuurwerk uitzoeken voor een goede prijs en van hoogstaande kwaliteit? Dat kan, bezoek de vuurwerkwinkel in Rijswijk nabij Den Haag en Delft. De vuurwerkwinkel in ons tuincentrum is geopend op 29, 30 en 31 december 2021. Tijdens een bezoek aan onze vuurwerkwinkel kun je op het terrein parkeren er is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestel het vuurwerk tijdens de voorverkoop in onze webshop en haal het op tijdens jouw tijdslot binnen onderstaande dagen en tijden.

Woensdag 29 december 8:00 - 21:00
Donderdag 30 december 8:00 - 21:00
Vrijdag 31 december 8:00 - 17:00

  • Ruime voorraad
  • Gratis parkeren
  • Groot assortiment
  • Online bestellen t/m 31 december
  • Bestellen vanaf € 25,--